Fjernvarme i Hareskovby

Furesø Kommune har netop vedtaget en ny varmeplan. Den ligger i forlængelse af Vestforbrændingens overordnede varmeplan. Tirsdag den 19. april 2022 afholdt Furesø Kommune og Vestforbrændingen i samarbejde med HMB et borgermøde på Hareskov bibliotek.

Fremmødet var stort og vidnede om stor interesse for emnet. Mødet var præget af god og velforberedt information, samt stor spørgelyst. Vi har her forsøgt at samle op på mødet baseret på de to præsentationer samt Niels Jørgen Brandts (byrådsmedlem for de Konservative) noter. Dette er derfor heller ikke udtømmende information, men et forsøg på såvel opsamling for både folk, der deltog på måder og de, der ikke havde mulighed for at møde op.

Derfor opfordrer vi også til, at der til ethvert tidspunkt søges konkret og aktuel information på hhv. Furesø Kommunes og Vestforbrændingens hjemmesider (se link længere nede). vi vil dog tilstræbe, at du her løbende kan finde aktuelle opdateringer, så denne side kan brugs som en slags opslagstavle og samlingspunkt for projektet omkring fjernvarmeudrulning i Hareskovby.

Noter fra mødet kan du finde her:

Præsentationen fra Helle Bank, Furesø Kommune kan du finde her:

Præsentationen fra Charlotte Mejlshede, Vestforbrændingen kan du finde her:

Information på Furesø Kommunes hjemmeside

Information på Vestforbrændingens hjemmeside

Hvis noget på siden driller, så giv os gerne en melding – den er lavet skyndsomst for at få information ud hurtigt 🙂

Der er lukket for kommentarer.