Fødevareemballage – Skal det nu være farligt
Onsdag d. 9.10.2013 kl. 16:00-17:30
Bente Fabech, farmaceut, Fødevarestyrelsen
Emballage, som plastbokse og –poser, krystalka-rafler, gryder, potter og pander: Alt det vi bruger i husholdninger til madlavning og opbevaring er fremstillet af materialer som metal, plast, papir og meget andet, – skulle det være farligt? Fælles for alle disse stoffer er, at de kan forurene maden.
De krav der stilles i lovgivningen er, at emballage mv. ikke må afgive stoffer til maden i sundheds-skadelige mængder. Det er noget industrien skal sikre, men vi forbrugere har ansvaret for hvilke materialer vores fødevarer kommer i berøring med hjemme i køkkenet.
Pris: Gratis og alle er velkomne
Tilmelding: Senest 5.10. til Niels-Erik Olsen, email hidden; JavaScript is required eller 4087 0982
Sted: Hareskov Bibliotek, Poppel Allé 12