Weekend i Annexgården – Adi Holzer

Kunst og kaffe med Adi Holzer

Søndag den 2. oktober 2011 kl. 14-ca. 16

Kunstneren Adi Holzer er kosmopolit, bosat i Hareskovby, født i Østrig i 1936, har haft ca. 400 separatudstillinger igennem et halvt århundrede (…)

– og har derudover deltaget i mange andre udstillinger over det meste af kloden: Østrig. Portugal. Tyskland. Schweiz. Polen. Slovenien. Egypten. USA. Japan.

I nogle år boede han på slottet Burg Kreuzenstein. En dag – Adi var 11 år – kom en kunstner forbi og fremtryllede med sine oliefarver, fuldstændig nøjagtigt, et billede af prinsens prægtige seng. ”Jeg var fascineret og traf beslutningen: Jeg ville være maler. Nogle få år senere, da jeg stod med mit staffeli i Stockerauer Mühlgassl kom en ældre mand forbi og købte på stedet mit billede! Jeg tabte mælet af benovelse og så en strålende fremtid for mig…”

Sådan fortæller Adi i erindringsbogen ”Welt und Traum” – et pragtværk på 160 sider – og han er en god fortæller, både når det gælder syn på kunst og underholdende anekdoter.

Han fortæller om sit liv, om nogle af sine udsmykninger i Danmark, Tyskland og Østrig, og om hvordan det er at bo på skift ”to af de dejligste steder i verden: Danmark og Østrig”. Fortællingen bliver illustreret med et halvt hundrede af Adis billeder.

Arrangementet er også specielt, fordi det bliver fulgt op af et østrigsk kaffebord. Hvad ellers? – for Østrig er berømt for sin kagetradition, og allerede nu vil nogle få mundvand ved tanken om fx Sachertorte, Apfelstrudel, Gugelhupf, Linzerschnitte og nøddemakroner.

Gratis adgang – men: Husk ved tilmeldingen at skrive, om du vil deltage i kaffebordet.

Pris: 40 kr.

Tilmelding senest 26. september:

email hidden; JavaScript is required

Tlf. 4498 8003

Sted: Annexgården, Skandrups Allé 7

Dette indlæg blev udgivet i Aktuelle arrangementer, Weekend i Annexgården. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.